top of page
  • Foto van schrijverrooseijmers

Binnenkijker! Amsterdams huis vol kunst en kookspullen

Bijgewerkt op: 18 mrt. 2022

Jessica woont in hartje Amsterdam samen met hond Joffie. Ze is een vrouw waar ik extreem veel bewondering voor heb. Ze komt uit het bedrijfsleven, was een van de topvrouwen van een groot accountantskantoor. Gooide toen haar hele carrière om, ging voor chefkok studeren in Londen en werd toen directeur van de meest prestigieuze koksopleiding ter wereld. Een huis vol kunst en kookspullen is het gevolg. Wie goed kijkt herkent dit huis als het vorige huis van chefkok Yvette van Boven die hier veel van haar kookprogramma's heeft opgenomen.
Toen Jessica hier kwam wonen vond er direct een grondige verbouwing plaats. Alles moest eruit. De keuken werd verplaatst, de vloer werd van lichtkleurige kurk voorzien en de badkamer en wc werden opnieuw geïnstalleerd. Een langdurig proces wat ook natuurlijk nog weer langer duurde dan Jessica aanvankelijk dacht.

De keuken en ook een stuk van de badkamer zijn helemaal gemaakt van het Nederlandse DTile. Deze in Nederland geproduceerde tegels kunnen in elke gewenste vorm en veel kleuren geleverd worden en zijn een perfecte mix tussen clean en funky. Heel erg fan van dit merk!
Jessica zou nog een en ander willen veranderen aan haar huis: "ik ben niet blij met hoe de bank nu staat. En ik heb te veel spullen, ik moet echt een keer goed opruimen." Ook is het niet gezegd dat ze hier altijd blijft wonen. Als ik haar spreek is ze bezig met een nieuwe baan die zich grotendeels op een eiland afspeelt. Amsterdam verruilen voor de natuur is iets wat ze misschien wel wil overwegen, ook voor hond Joffie.Wil je meer? Bekijk alle foto's van dit huis hier.


Dank voor het lezen en kijken en tot de volgende!Comments


bottom of page